Transkripti in prepisovanje besedil


Hitro in natančno.


Povpraševanje

Prepustite zamudno pretipkavanje in prepisovanje tekstov hitrim in natančnim prstom. Zagotavljamo vam ugodno in hitro prepisovanje in oblikovanje vseh vrst splošnih besedil, tudi obsežnejših.

Nudimo pretipkavanje iz papirnega ali zvočnega zapisa, na primer transkripcijo intervjuja, tiskovne konference, zapisnika seje ali prepis drugega besedila s posnetka. V tem primeru potrebujemo naslednje informacije: dolžina zapisa, imena govorcev na zapisu, rok izdelave transkripta in morebitne dodatne želje.

Cena transkripcije je odvisna od dolžine zapisa in od jezika transkripta.

Transkripcija (60 minut) = 66 €

Tuj jezik (po dogovoru)

PREPISOVANJE BESEDIL

1,75 € / lektorska stran (1.500 znakov brez presledkov)

2,4 € (angleški jezik, nemški jezik) (1.500 znakov brez presledkov)

V primeru zahtevnejših dokumentov, besedil in posnetkov si pridržujemo pravico do višjih cen.


Imate vprašanje? Stopite v stik!

068 649 098


V kolikor imate vprašanje, želite ponudbo ali imate predlog o sodelovanju, stopite v stik in dogovorili se bomo o vseh podrobnostih.


Kontakt
POVPRAŠEVANJE

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več